Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antijantetexter från April. Det ska sägas att jag diggade TV4 (innan 2000) alltid underhållning liksom på TV3 men det var innan de sålde sig för den allmänna smaken (den tråkiga) och slutade inrikta sig på att vara ett alternativ till den.


Public Service Massmedia är ett Aprilskämt Året om

***

Gör mot Djur såsom Du vill att Djur skall Göra mot Dig

Among the Peas & Hedges

The shriekings of Peacocks
their singing not their alarm

The sight through the Hedgehogs
from the stonewindow of Gothic charm

 

MM

Både Hugh Hefner och Albert Einstein gick omkring i mjuka kläder var dag och bägge uträttade storverk...dessutom kände de båda två Marilyn Monroe...

 

Aprilskämt Året om

Politiskt korrekt TV är som en tämjd häst i en inhägnad, riktig TV spränger gränser som vildhästar på savannen

 

TV4 i Repris

Bonniers är delägare och sedan dess har TV blivit sämre och mer medioker, de ger även ut TV-tidningar som recenserar de program de utvalt att visa och om det skulle vara en bra film får den alltid en stjärna eller två bara, medan det de visar får höga betyg

Inom juridiken kallas det jäv, i alla fall är det jävligt dålig klass

det närmaste man kan komma monopol och monopol avskaffades sist av alla i Europa i vårt land inom massmedia

Och monopol har aldrig bra smak

 

Politiskt Inkorrekta KONTROVERSER i Asociala Medier

Flera exempel på 40-tals översättningar finns
som förstört språket för många generationer
(ska trycka dom alla nån gång som varnande exempel)

A bull in a chinashop
En elefant i en porslinsaffär

 

Inga Backlash kan Stoppa Aquarius Generation

Det finns alltid nåt att fixa för en perfektionist ja
liksom de flesta feministas behöver lite fernissa
nu borde det vara läge för en ny Eddie Meduza
då allting är samsamma på TV
så varför kommer inget då

Alltid då de talar om Fröding så sägs dikterna i förbigående
för de talar hellre om att han vart sjuk

Världen ska vara tvärtom fokusera på det positiva och undvika det negativa
För då världen är helt tvärtom så är det bra att vara tvärtom, det vinner i längden

Om ett par decennier så kommer alla att tycka det är konstigt
att domare fanns på planen i de olika grenarna,
då sköts allt med datorer som det ska vara
så att allt kreativt blir mer effektivt

De småsinta dvärgarna är de kortsiktiga
Jättarna med örnförstånd de långsiktiga

 

 

7,13,15,19-20/4 2017

L Patrik W Johansson

 

http://www.contra.nu/veckans--contra/varning-for-mediamonopol/

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 904 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-04 22:18



Bookmark and Share


  Ric
ja och allt ska vara politiskt korrekt, lagom och lättsmält nog att passa den följsamma massan. Suck.
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP