Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt inkluderat!

Med express visas något nytt

känner kroppen inifrån och ut

 

Jag skriver om känslor 

och sådant som berör just mig

 

Allt inkluderat

både gott och ont

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-06 17:03



Bookmark and Share


  agneta pichler
tummen upp :)
2013-05-06

  Rise Little One
Allt som rör människor och lite till...
2013-05-06

    ej medlem längre
Bra!
2013-05-06

  Angel of love
Samma här, känslorna som måste ut!'
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin