Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömmer du mig nu?

Kommer du att glömma bort mig nu?

blir jag bara ett vagt minne?

 

Hade du aldrig den fina känslan för mig?

var det bara en lek?

 

Hjärtat blev smekt 

nu känns det som jag bara är vek....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-06 17:07



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vackert skrivit om ett pågående sorgearbete!
2013-05-07

  anits VIP
Sorglig och smärtsam läsning
2013-05-07

  Rozsi.kovacs

smärtsamt inte vill man bli bort glömd
2013-05-06

  Carina Bendix
Berörande..jag tror ingen kan glömma bort dig!
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog svårt att glömma...minnena finns alltid kvar även om man försöker bli av med dom...
2013-05-06

  Maj-Lis VIP
Smärtsamt
2013-05-06

  agneta pichler
saknad efter..
är otrolig stark känsla..
2013-05-06

  Rise Little One
Ja så kan man undra men svaret kan vara något helt annat..
2013-05-06

  Tess74
Sorgligt
2013-05-06

    ej medlem längre
Man är inte vek för man har känslor... och ett hjärta som fått kärlek glömmer aldrig...
2013-05-06

  Angel of love
Ledsamt.. Tror inte personer bara glömmer nån..
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin