Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt knä!

Hej där vackra varelse

kan du inte niga framför mig?

 

Kanske du kan lotssas vara min piga

och smått förföra mig

 

Sätta dig i mitt knä naken  låta dig hungrigt smaka

och i hettan dansa vackert i kärleksrus....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-06 17:16



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Som den nionde kvinnan
instämmer jag i alla kommentarer!!
2013-05-06

  Rozsi.kovacs

wow hett som lava
2013-05-06

  Carina Bendix
Het, sensuell dröm..
2013-05-06

    ej medlem längre
Lyckodrömmar med glimten i ögat.
2013-05-06

  agneta pichler
dikten är
jätte fint..
ihop med den
fräscha bilden
2013-05-06

  Rise Little One
Busiga tankar :-P
2013-05-06

  Tess74
Ah, french maid
2013-05-06

    ej medlem längre
Sensuell lek...
2013-05-06

  Angel of love
Het sensuell lek!!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin