Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don't let the behavior of others destroy your inner peace.


Din åsikt

 

 

 

 

 

 

 

 

Är bara en åsikt

varken mer eller mindre

det är jag som bestämmer

om jag vill ta in det

eller ej

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-07 08:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kan bara hålla med...
2013-05-07

  Suzy med punkterna
Visst är det i realiteten just så.
2013-05-07

  Lars Hedlin
Just så är det,,,,
2013-05-07

  Mona Nordkvist VIP
Precis så.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One