Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eros ramazzotti skrev den här underbara låten där jag lånat några strofer som passar så väl in på delar av mitt liv!


Una storia importante!

Una storia importante


Quanta gente ho incontrato io


Non riesco a liberarmi


Apro le mie mani


Se ti cerco ti nascondi


 poi ritorni...


come ti vorrei


 quanto ti vorrei...


 


To avoid an important story


So many people I have met


I cannot liberate myself


I open my arms


If I look for you, you hide


and then you come back...


I'd like you like this


 I'd like you so much...


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-06 19:25



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Bellissimo...mi piace tantissimo Eros e ascolto spesso la sua musica favolosa!!!
:-)
2013-05-07

  Suzy med punkterna
Måste ta och lyssna på låten :)
2013-05-07

    ej medlem längre
Gott axplock! :)
2013-05-07

  bumerang
Önskningar och intryck. Ibland blir det bara för mycket. Resignera, öppna sin stora kärleksfulla famn, = det ultimata.
Såna känslor förmedlade denna dikt till mig.
Tack för upplevelsen av att vi förenas i känslan.
Fint fångat
2013-05-07

  Tess74
Fint. Och tack för översättningen :D
2013-05-06

  Federico Romano
En låt man minns, lite med skräck, om man bodde i Italien lite som Thomas Ledin..
Bättre text än jag minns..
2013-05-06

  Angel of love
Bra, gillar!!
2013-05-06

  Rise Little One
Vi alla gillar kurragömma...
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin