Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon balans mellan sanningen och kärleken.skrev dikten i mars 2002


sanning och kärlek


ursäkta om jag stör,men jag måste söka skydd i kväll
för att jag är eld innan molnet kastar is på mej
tack vare himmelskt löfte är jag oftast snäll
och vet att sanningen är en helig grej

min väg brinner,kärlekens eld är het
utmaning efter utmaning,faran gömmer spår
ibland snavar jag,men det är också rätt
för tyngden är sån att jag knappast står

mitt hjärta slår stolt i varje dal och stig
nu vill jag presentera mitt syfte och mål
bördan är tung,men jag är seg och vig
och lyckades hitta i höstack en dold nål

i livets cirkus spelade jag ofta huvudroll
efter varje uppträdande blev jag känd
eld och is förvandlade mej till stål
fast ofta hamnade jag i återvändsgränd

det finns en faktum som jag måste dela med er
nu är det dags att avslöja en viktig gåta
himlen och jord skänker lycka,jag svär
när sanningen härskar måste kärleken gråta




Fri vers (Fri form) av Nasuf Makoli
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det svänger mannen- du äger sanningen och livet- men tar inte det för givet- rätt inställning!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Nasuf Makoli