Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanna teatern

Vi kommer och går till den sanna teatern


vi använder och förbrukar timmen till max


 


Verksamt och starkt 


genom tid och rum lever vi fullt ut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-07 14:05



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Tänk så många
roller vi hinner med

Och helt oregiserat
eller??
2013-05-07

  Mia Popiana
Om det ändå vore så...
2013-05-07

    ej medlem längre
En fin och sann text.
2013-05-07

  Angel of love
Livet är en teater, för många!!
2013-05-07

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2013-05-07

  Rise Little One
Vi alla är mer eller mindre skådespelare i livets teater...
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin