Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets varma vind!

Ser oss dansa vilt omslutna av värme


dricker av vår nektars bägare fylld av åtrå


 


Förevigar stunden och känslan


reser ut i livets varma vind


 


Låt oss unna oss något gott!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 200 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-07 14:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och tänkvärt skaldat
2013-05-09

  Sunlight
vackert
2013-05-08

  Ninananonia VIP
Varmt och vackert
2013-05-07

  Mia Popiana
Här och nu och passionerat!
2013-05-07

    ej medlem längre
En passionens ljuvliga dans...
2013-05-07

  Angel of love
Ja det är nu man bör njuta..
2013-05-07

  Anya VIP
Jaa visst ska man unna sig. härligt tänkt.
2013-05-07

  Rise Little One
Livets underbara källan...
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin