Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag antar helt horribelt att sångaren inte har tagit patent på eller mönsterskyddat sin upphovsrätt och att texten därför kan frivilligt sjungas av precis vem som helst i godan ro, till melodin 'Björnen sover'.


Sång hörd på tunnelbanan (varning utfärdas)






Pitten sover, pitten sover
i sitt lugna bo
den är inte faaarlig
bara man är vaaarlig
pitten sover, pitten sover
i sitt lugna bo.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-07 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP