Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma över sjön

Tankarna
Flyger hit
och dit

Dimmornas älvdans
Tar sin början

Drömmar
Avlöser tankar

Bryggan vid sjön
Knarrar av ödmjukhet

Lyssnar på skuggornas lovsång
Färgernas gråskala
Bär dina steg

Du tar min hand

Osynliga vingar

Låter oss sväva in bland dimmorna

Och dansa en sista dans

Tillsammans






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-07 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker!
2014-02-16

  stig wikman
Och naturligtvis
ett bokmärke.
2013-05-31

  stig wikman
VÄLDIGT RÖRANDE.
Så mjukt och vackert
författat.
LOVE THAT.
2013-05-31

  Nina.H
Så vacker i sitt vemod..utmärkt diktat!
2013-05-11

    ej medlem längre
vackert..
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

Så mjukt och vackert
som en symfoni i skymningen
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP