Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är konstant !

Vi förändras ständigt i en evig metarmorfos

men kärlekens värme består

 

Kärlek är konstant

även då vi inte alltid kan se det

 

När vi är inne i en gråson eller i mörkaste svart

så ser vi inte eller tänker vi inte klart

 

Är det fel att älska någon annan ?

"svar nej "Det är inte fel att älska alls !

 

Kan man älska fler på samma gång?

"Ja det kan man faktiskt!

 

Och det fina i allt är att man väljer själv sin tillvaro

och hur man vill agera, även då man inte tror så

 

Tänk efter en stund vad gjorde du innan en viss händelse ?

¨Vad hade hänt om du agerat annorlunda??

 

Många alternativ finns och uppkommer i och med valen i våra liv

 

Så mina vänner: JAG ÄLSKAR ER! <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-08 06:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som Malin i Saltkråkan en gång sa; "Det ryms så mycket tycka om i mej". Kärlekens värme behövs i denna kalla värld...fint skrivet...
2013-05-09

  anits VIP
Mycket värme i dina fina rader
2013-05-09

  Sunlight

kärlek - liv
fint skrivet med värme!
2013-05-08

  Anya VIP
Mycket värme i detta. tack, jag tar åt mig! :o)
2013-05-08

    ej medlem längre
Kärleken är livets urkraft...så fint du säger det här.
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

Kärleken har många ansikten
Den finns där alltid
och ska vårdas för
att kunna blomstra.
Dina ord är super.
2013-05-08

  Tess74
Sant och klokt
2013-05-08

  Angel of love
Kärlek i sig är aldrig fel, välden vore så mycket bättre om vi älskade mer.
Sen kan kärlek göra ont med..men den finns konstant.
2013-05-08

  agneta pichler
jätte fint skrivet..

de e ju så med våren..
Själen hjärtat tinar upp
Man blir ny förälskad
i alla man ser allt och alla
i nytt skimmer..

så jag förstår dig Lasse.. :)
2013-05-08

    ej medlem längre
Varmt och fint!
2013-05-08

    ej medlem längre
Sant - Kärlek är konstant!
2013-05-08

  Rise Little One
Det är riktigt att kärleken försvinner inte, den finns alltid inom oss och man behöver även lära sig att älska sig själv...
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin