Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara vidder.

Tänk vad fantastisk naturen är,
med allt vad den innebär.
Arter, individer,
kretslopp och sammankopplade system.
Tänk bara,
en myras arbetsdag.
Tänk vad stort det är,
universum
och alla Stjärnor som flammar.
Tänk jorden,
med det högsta berg, vidaste hav
och största stad.

Jag mötte en dag en sak,
som var lika stort som allt det där.
Jag mötte dig.
Inom dig ryms
det högsta berg, vidaste hav
och största stad.
Där ryms minnen från ett liv,
kunskap och erfarenhet,
drömmar och känslor.
Där ryms ett djup utan slut.




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 701 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten