Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÖR SÅ ONT

Det gör så ont i dag

 

Det gör så ont

 

att bli

 

missförstådd

 

Det gör

SÅ ONT




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-08 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande skriftat ..
känns igen ...
2013-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt att bli missförstådd...sånt känns...
2013-05-09

  aol
verkligen så sant,
2013-05-08

  Palett
Din text berör läsaren, svårt att kÄnna så !
2013-05-08

  M M Mannheim VIP
När man känner som du..att vara missförstådd ..då är det skönt att det finns medicin....att skriva poesi om det som du gör så briljant.
2013-05-08

  Carina Bendix
Berörande text..
2013-05-08

    ej medlem längre
kram, från hjärtat..
2013-05-08

  Undine
Dina ord berör mig. Starkt! Hoppas det snart blir bättre.
2013-05-08

  Mona Nordkvist VIP
Jag håller fullständigt med.
Känner maktlöshet.
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

Vänd den andra kinden till!
Svårt men många ggr. effektivt
2013-05-08

  Annie b'larsson VIP
Har varit där. Förstår.
2013-05-08

  Lars Hedlin
Kramar till dig vännen!
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP