Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå en dag i mina skor - Döm mig sedan. Bli sviken av de som borde funnits där - Döm mig sedan. Jag har varit med om mycket i mitt liv och inte delat med mig än av hälften till någon. Läs min bok den dag den kommer ut - Döm mig sedan.


Svaret kanske inte är så enkelt, eller?

Vem bestämmer

vilka känslor som

är rätt och fel?

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-08 15:26



Bookmark and Share


  petter rost
Som nåra gånger förr jag har sett så är själva din dikt för mej mer som ingressen till det har satt som - ingress. Förlåt min vrånghet, men pröva - helheten av dina ord är enorm!
2013-06-24

  ULJO
Intressant fråga
2013-05-10

    ej medlem längre
Det finns människor som bara kan se i svart eller vitt. Vi som kan se i färger ska vara glada för det..

Ska läsa din bok.

Kram.
2013-05-10

    ej medlem längre
bra fråga tjejen.Man ä sig själv närmast,alltid,antar jag,tolkningsfråga också.
2013-05-09

    ej medlem längre
Klok fråga - man behöver faktiskt inte dömma alls.
2013-05-09

  SatansSon VIP
jag ska absolut läsa din bojk när den kommer ut.
2013-05-08

  Lars Hedlin
Bra ..Säger som en känd karaktär sagt;) "Den som är utan synd kasta första stenen" Vi är blott människor med mänskliga känslor....
2013-05-08

    ej medlem längre
Man skall aldrig döma någon, för man vet inte vad andra varit med om, tänk om vi kunde låta bli det och försöka uppmuntra och hjälpa varandra istället.
2013-05-08

    ej medlem längre
Tycker om rubriken och att det dyker upp en text utanför texten i mig!
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP