Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledarskap

Min hand lever ett eget liv

så och min mun

Jag kommer på dem gång efter gång

Handen tar en godisbit för mycket

Munnen glapper utan kontakt med min hjärna

Jag tror jag måste gå en kurs i ledarskap




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-08 20:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flera ordpilar i denna korta, koncisa dikt. Med en släng humor. Gott.
2013-09-09

    Dan Myrbeck
Är tyvärr inte säkert
det skulle hjälpa!
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP