Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen

Solen strålade
mot ett spegelblankt golv
en sjö

Träden vid strandkanten
är skira
likt alla blomster
som väntar
på sin tid

Högsta beredskap
har anbefallts
av sommarens gränspatrull
som inväntar den rätta tiden

I fjärran
anas doften
av sommar

Snart blir vi
ockuperade
och kan släppa
vinterns bojor




Fri vers av AA VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-08 22:48



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Fint skrivet!
2013-05-09

  M M Mannheim VIP
Du lyckad att i dikt fånga med olika vinklingar som leder läsaren fram till full förståelse till din dikt.
Du lyckas också väcka de förhoppningar som vi har inför sommarens ankomst genom vårens uppvaknande.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP