Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från djupet av hjärtat

Från djupet av hjärtat

tränger känslan fram

 

Det medvetna valet är givet

solen står högt

 

Ska jag våga ta några fler steg
vet inte riktigt åt vilket håll det bär??

 

Som en brusande fors

rörs känslorna vilt om igen

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-09 07:54



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
underbart.....igenkännande......
2013-05-12

  Siggesdotter
Känns som en ärlig text - våga lita på känslan!
2013-05-10

  Angel of love
Ja tänk om man visste vilken väg som är bäst! Vacker text
2013-05-09

  Carina Bendix
Bra symbolik, hela livet är som en brusande fors ibland..
2013-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att hålla styr på känslorna...fin text...
2013-05-09

  själensfrihet
Så väldigt vackert och mycket igenkännande. Kram
2013-05-09

  Fairytailgirl
Fint skrivet och så vi alla känner ibland!!! :-)
2013-05-09

  agneta pichler
vackert skrivet..
inför svåra val..


2013-05-09

  Maj-Lis VIP
Ibland står man med ett ben på var sida diket...läs min "svåra val"
Kram
2013-05-09

  Tess74
Våga och vinn!
2013-05-09

    ej medlem längre
I bland står man vid korsvägen o vet inte vart man ska gå... vad säger hjärtat? Bra skrivet!
2013-05-09

  Alva Johnsson VIP

Ibland nödgas vi ta svåra beslut.
Det bästa är, om de är väl genomtänkta.
2013-05-09

  Rise Little One
Det finns ingen facit för livet, man får pröva sig fram. Det finns inte rätt eller fel, bara annorlunda sätt att göra sak och ting..

2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin