Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsligt sår!

 


Hellre ett skavsår på benet


Än ett sår i själen


 


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 443 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-09 11:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Håller med! Bra textat.
2013-05-12

  själensfrihet
Kort men fantastiskt talande kram
2013-05-11

  Ewelina Mann
Kort men så otroligt djup, du får med så otroligt mycket, allvar och sanning på bara några rader, otroligt bra, jag blir imponerad!
2013-05-10

    ej medlem längre
Sår i själen kan vara svårläkt.
2013-05-09

  Nina.H
Hade nog t o m hellre kapat
hela benet för att slippa sår i
själen..de läker aldrig och
är helt osynliga...
2013-05-09

  Tess74
Ja fysiska sår läker iaf fortare
2013-05-09

  Angel of love
Absolut, samma här! Såret i själen läker så skört!
2013-05-09

  Carina Bendix
Ja, det är sant! Det gör mycket ondare i själen, men ingen kan se och förstå smärtan..
2013-05-09

  Piann VIP
Så sant. Själsliga sår har
en benägenhet att läka långsamt.
2013-05-09

  Skadad Vinge
Vackra ord, vacker bild!
2013-05-09

  Alva Johnsson VIP

Kan göra mycket ont.
2013-05-09

  Federico Romano
Självklart, själen läker långsamt..
2013-05-09

  Kim VIP
Man får se det som att man utvecklas lite själsligt ibland!
2013-05-09

  Rise Little One
Ja, det gör mindre ont kanske ...
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin