Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet gör mig levande!

Närhet gör mig levande!


 


Känner vackert av alla livs skeden


 


Delar värme i känsla och kropp


 


Älskar och älskas


 


Närhet gör mig levande




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-09 14:52



Bookmark and Share


  själensfrihet
Så vackert!!
2013-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det...så fint skrivet...
2013-05-10

  anits VIP
Så sant och viktigt mmed närhet
2013-05-09

    dreamoflife
Precis så!
2013-05-09

    ej medlem längre
Utan närhet vissnar vi...fint skaldat.
2013-05-09

  Carina Bendix
Samma här! Ingen kan må bra utan närhet och kärlek! Fin text!
2013-05-09

  Rise Little One
Grundregel i livet..
2013-05-09

    ej medlem längre
Jo så är det nog och vi behöver alla närhet för att må bra...
2013-05-09

  Angel of love
Ja närhet är väldigt viktigt!!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin