Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (vandring)...

 

soppan är färdig

slutna ögon får vila

lång vägs gång tröttar


soppan kan värmas igen

i trangiakökkastrull 

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-09 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott..skaldat
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra