Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivsök


Jag föddes ju ur det där blodet. Mellan två blå stolar och guldsnirklade ben föll jag litenmjuk. Fångades av historien och sköts framåt. Därför blev det nödvändigt. För en och annan förvirrad grårock att irra sig in mellan skotten. För dopp och prat om allt och för placering av tungt på tungt på den lilla hjärnan. I lager liksom. För framtida utgrävning. Sedan suckades det ju också, i de gamla gravstenarna. För upproret låg så uppenbart nära. Liksom draget in. Så nu går jag här och hänger ord i klasar på de lutande träden. Medan skuggorna av det upplevda gör sig besvär och tittar förbi. Och aningen är lika frånvarande som det uteblivna förståndet.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-09 18:56



Bookmark and Share


  agneta pichler
lite vemodigt, lite drömskt
något tokigt
men de är du..
och du skriver som vanligt
så man fångas..
2013-05-10

  catharina.jerbo VIP
Tänk. Om jag hade en bok, en äkta pappersbok, och inne i den fanns dina texter. då skulle jag just nu, sitta på min balkong och läsa. Just den boken. Det vore en fin torsdagskvällssyssla.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP