Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga frågan

Den eviga frågan
för politikerna är
hur stor stat ska vi ha

Ska den vara stor och likrikta
eller ska marknaden få ta över
och ta bort sånt som är onödigt
som människor som inte passar in




Fri vers av AA VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-09 22:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En evig fråga...
2013-05-12

    ej medlem längre
Kristendom eller islam menar du?

Ja, vem fan vet.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP