Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit Pomfritt

Shit pomfritt tänkte jag när jag fick frågan

"ska vi dansa?"

Sötaste bruden på golvet frågade mig

jag lyste upp som en sol

Försiktigt tog jag hennes hand

och kramade den lätt

Hon ledde mig ut på golvet och ställde sig i mitten

där stjärnorna dansade runt oss

Leendet från henne fick mig att röra på benen

jag svävade på luftstrålar

Runt runt på golvet svävade vi

virvlade runt och lät musiken flyta runt oss

Inget kändes omöjligt och jag var lycklig

sötaste bruden och jag

Musiken tog aldrig slut och ton efter ton skickades till oss

som världens snabbaste expressleveranser

När sista tonen kom gick vi hem

hand i hand genom kvällen

 

Vi dansar än

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-09 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP