Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla mänsklighet, tänk efter vad vi gör med vår jord, vi dödar den och oss själva fortare än ni någonsin tror.


För sent?

 

När tonerna tystnat

sångerna ebbat ut

skogen gråter torka

himlen blöder regndroppar

ty inget finns snart kvar

 

när sista lövet fallit

alla blivit stumma

av rädsla oro och ignorans

kollapsar så vår jord

mycket fortare än du tror




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-10 03:13



Bookmark and Share


  aol
En kuslig sanning i en suverän dikt,
2018-08-13

  petter rost
Det här är en blodig order till oss, jag ställer upp min slitna kropp i första ledet, avanti!
2013-06-24

  Kaptenlöjtnant
eftersom människan är ett egoistiskt djur
så bryr hon i grund och botten inte om kommande generationer

vi kommer ju ändå dö innan det kollapsar så varför bry sig
eller?
2013-05-14

  BillyTheKid
Vilken fantastisk text och så sann...
2013-05-14

  peter schenling VIP
Bra! Du tänker inte på sången, förèns fågeln flygit sin kos
2013-05-11

  ULJO
Tänkvärt
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant du skriver...
2013-05-10

  Lars Hedlin
Håller med till fullo!
2013-05-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja det är sannt vi sågar av grenen vi sitter på;
2013-05-10

    ej medlem längre
Jag tror det blir bättre,vill tro det iaf.
2013-05-10

    ej medlem längre
Det är förfärligt att pengar skall styra de som bestämmer, det frågas inte efter hur det går sedan.
2013-05-10

    ej medlem längre
Harry Martinsson, om jag inte minns fel, sade.

Vi håller på att såga av grenen vi sitter på..



Tänkvärda ord det du skriver.


2013-05-10

  SatansSon VIP
det är snart himmelriket.
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP