Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr fem


Varför?

Varför gråter mitt hjärta?

Varför saknar min själ?

Varför gråter mitt inre?

 

Varför gjorde ni som ni gjorde?

Varför förstörde ni så mycket?

Varför fanns ni aldrig där?

Varför skaffade ni fem barn?

 

Varför gjorde ni inte abort

när det skedde

den femte gången?

 

Varför ingrep ingen när de borde?

Varför är det så än idag i vår värld?

 

-------------------

 

Därför gråter mitt hjärta

Därför saknar min själ

Därför gråter mitt inre

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-10 04:06



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Världen kan vara hemsk, och människor kan vara så förfärliga mot varandra. Men glöm aldrig, aldrig att även det motsatta finns, hela tiden, jämte det andra. Det finns godhet också - och du är en del av den.
2013-05-14

  ULJO
Griper tag i själen när man läser
2013-05-10

  kjell-åke bearfoot VIP
därför är inget svar
men jag kan inget bättre ge
världen är orättvis och dum
men du har en vän
i mig om du kan se
jag ska för ditt bästa be
och vill du gråta mot mitt bröst
så finns jag där för att ge tröst
2013-05-10

  Federico Romano
Man frågar sig, mycket om det förflutna & det påverkar allt för länge..
2013-05-10

  Lars Hedlin
Berörs av din text..kram
2013-05-10

  SatansSon VIP
sorglig dikt. men jag tycker det är bra du finns till., du är bra.
2013-05-10

    ej medlem längre
Mycket berörande. Varför finns allt detta lidande i världen? Bara här på Poeter finns det så många som ropar på hjälp, och man önskar att man kunde göra något för att lindra, men så hjälplös man är.
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP