Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persona non grata

Jag finns i en parentes

mitt emellan två olika subjekt med tillhörande verb

Kikar litet försiktigt utanför

och undrar om jag passar in i meningen

Eller om jag kanske borde söka annat sällskap

Bestämmer mig så för att gå

och drar upp mina böjda gavlar

Nu söker jag annat sammanhang

där min persona non grata hör hemma




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-10 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP