Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag mindes ...

 

 

Var din kroppsvärme mot min

din skyddande ställning när vi gick hem så sent den kvällen

rött vin som jag fick bara ta halvan

jag ville ju själv köra hem

kyssen hölls nästan i evighet på bryggan

men mest av allt

var doften av Georgio Armani

som förblev den ofrånkomliga smärtan




Fri vers av Rise Little One
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-10 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör..ett vemod i texten..och sant..dofter
förstärker alla minnen..!!!
2013-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...just dofter kan ge så många minnen...känner igen...
2013-05-11

  Lars Hedlin
BERÖRS ...
2013-05-11

  Angel of love
Varma sköra minnen!
2013-05-10

    ej medlem längre
"Sweet dreams
are made of this..."

sjunger Eurythmics
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One