Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ förorenar er

Mina tårar är som havet.
Salta, äckliga, tar upp 70% av livet, inte bara
jordens yta, utan dränker själarna kring mig.

Jag förorenar andras luft genom min misär.
Varför skall man alltid dra ned andra i fallet?
Varför kan inte jag falla själv?

Ingen försöker fånga upp mig ändå.

Jag faller så länge att tårarna hinner dränka mig innan
kroppen och själen hinner krossas av Dödens lie.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eriizas
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriizas
Eriizas