Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur askan in i solljuset

Försöker få luft.
Försöker att se.
Men något hindrar mig.

Allt det gråa, och det svarta blockar mitt synfält.
All denna aska omringar mig.
Kväver mig.

Jag kan gå igenom den, men vet inte hur lång min vandring måste bli, tills jag ser en skymt av solljus.

Solljuset blir plötsligt mitt allt, min högsta prioritet.
Ändå är det just det, ljuset, som jag undvikit under hela min levnad.

Men nu trevar jag här i askan.
Ensam utan kompass.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eriizas
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriizas
Eriizas