Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen som avslöjade

De avslöjade allt.
Ögonen avslöjade att mina rädslor var befogade.

De skulle lämna mig.
De blinkade lite lätt, osäkert, undvikande.
De trodde att orden var de som skulle försäkra mig om trygghet.

Ack, vilka lögnare dessa suspekta, men vackra ögonen var.

De välformade själens speglar förde mig bakom ljuset, gång på gång.

Och om dessa två djupa speglarna kunde manipulera mig så..

Tänk då vad de amor formade läppar hade för effekt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eriizas
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriizas
Eriizas