Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett snedsteg i taget

 

Längtan

                gick med vinden

gick fast

                         jag ville aldrig

längs vägen

 

                                  alla faror

snubblar o vinglar

 faller ibland

 

                                     ingen jävel plockar upp mig

    ett öga på marken

en cigg i min hand

                        Jävlar         anamma

jag kommer fram

 

ett snedsteg i taget

 




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-11 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka