Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken

Solskenet värmer
de frusna knopparna
sväller, spricker
explosion av doft


Solskenet värmer
människosjälar
fylls av längtan
liv och doft


Solskenet väcker
trånad, åtrå
tussar ihop hjärtan
med liv och lust

Solskenet vidgar
synfältet, själen
jaget

Solskenet släpper
människan fri
öppnar upp,

Solen älskar
helar - läker
fyller på
oss




Fri vers av lilla t
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 10:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig
solig dikt ;)
2013-05-12

  wildah
Underbar!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t