Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myran

En dag och molnen passerar förbi

solen pressar sig som ett lock på din hjässa

Iakttag myran som arbetar i envis opportunism

och struntar i varje vägvisare och går mot sin undergång

Men en myra ersätts av tusen sinom tusen

men du är unik och kan inte ersättas

Dina tankar och dina känslor är unika

för utan dem är du inte du

Se på myran som är en kopia

av varje myra

Trampa på dess hjässa och det kommer tusen åter

Men om du låter din hjässa trampas på

så är din unikhet borta

Du kan aldrig låta någon ta del av dina infall och utfall

Så mitt råd till dig är - låt dig inte trampas på ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-12 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP