Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans igen

På dans med Bo

han som är så rund och go

Rullar runt och ler mot alla

hela kvällen kan han palla

Jaga en svängom med Lena

hon med de långa bena

Titta upp och mot henne och sukta

du har inget felsteg att frukta

Hemåt mot kvällens sena timma

känn din käras ögon glimma

Vila mot stjärnors glans

och längta till nästa dans




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-12 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP