Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela kort

Ett

lägg ett kort

Två

gissa dina medspelares kort

Tre

Spela

Fyra

bär din förlust eller vinst med jämnmod

Fem

Blanda och ge och börja om från Ett




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-12 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP