Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svider i mitt hjärta!

Hemma efter resan

känslan blev tung

 

Läste något som berörde mig sorgset

blev ledssen och trött i sinnet

 

Fällde en tår, känslan jag gav sårade kanske dig

ligger i min säng tårad och lite bränd

 

 

Jag är inte DEN som kan ge dig tröst

du vill inte höra min röst

 

Vill inte känna min värme och nakna hud

inte känna min andning intonad med din

 

Svider i mitt hjärta

men bevarar endå det vackra




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-12 20:53



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Starkt berörande..
2013-05-13

  Magica VIP
Berörande.
2013-05-13

  själensfrihet
Så berörande och sorgset men vackert skrivet varm kram
2013-05-13

  Destino
Texten berör mycket starkt, kram
2013-05-12

    ej medlem längre
Berör, ända in... kram
2013-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord svider också att läsa...önskar dej glädje istället...varma kramar till dej...
2013-05-12

    ej medlem längre
berör mig verkligen
2013-05-12

  Alva Johnsson VIP
Tungt att höra från någon
som alltid stöttar andra.
2013-05-12

  Angel of love
Berör, en sorgsenhet som känns!
2013-05-12

  Rise Little One
Imorgon är en annan dag...
2013-05-12

  Tess74
Berör verkligen
2013-05-12

    ej medlem längre
Dina sorgsna ord gör ont att läsa.
2013-05-12

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-05-12

    ej medlem längre
Berörande, känner sorgsenheten med dej
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin