Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvärk

Med en explosiv kraft

invaderade grönskan

och ljuset naturen

jag kan nästan se hur det växer

och om jag lyssnar riktigt noga

så hör jag vårvärken

som ett svagt skrik i vinden

eller så är det bara jag

som hör min egen vemods klagan

över att inte klara av

så snabba skiftningar i själen




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-12 21:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfulla rader
2013-05-19

  ULJO
Tänkvärda rader om den forcerande naturen
2013-05-12

  Angel of love
Bra att stanna upp ibland!
2013-05-12

  Ewelina Mann
vacker med ett tänkvärt djup, du skriver bra.
2013-05-12

  Alva Johnsson VIP

Vi människor behöver ibland lite
betänketid och det är kanske inte fel.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP