Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drakdans





jag dansade
med drakarna i denna natt

luften
brusade

av drakarnas
vingar

i det drakarna bröt igenom
spräckta

nattkupolens
tidsstrimma


draktänder
planterades
i jordesådden


folken
bjödos
nektar ur källan
ur liljekalkar


jag dansade med drakarna
i denna natt


luften brusade
av vingar

i det dessa
bröt genom nattdoket


månskäran skar gräsets vissnande






Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-13 00:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt, spännande förmedlat!
2013-05-13

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-05-13

  Magica VIP
Smärtsamt men befriande känsla med, väl beskrivet.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser