Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än finns det hopp!

Sitter vid köks bordet

känner inte av orden just nu

 

Tanken tom

inspirationen stagnerat för en kort sekund

 

Men lyckades ändå

påta ner dessa rader

 

Så än finns det hopp......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 307 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-13 05:31



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
hopp finns det alltid
så länge det finns hopp
är ingenting omöjligt
fint skrivet
2013-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Oja...visst finns det hopp...
2013-05-13

    ej medlem längre

Hopp är vår livlina ...
2013-05-13

  HelenaW
Så är det ibland. Man kan låta det vila och komma åter när det vill flöda igen..
2013-05-13

  agneta pichler
du finner alltid ord.. Lasse.. :)


2013-05-13

  Mia Popiana
Dikt på metanivå minsann... Fyndigt!
2013-05-13

  Osvalds_Dotter VIP
hihi så sant så sant
2013-05-13

  Tess74
Så är det ibland :) Fina rader fick du ner
2013-05-13

  Angel of love
Hoppet är det sista som överger än.
2013-05-13

    ej medlem längre
Helt rätt! Man bara väntar - hoppas!

2013-05-13

  Rise Little One
Hopp finns alltid, det tar aldrig slut.
2013-05-13

  Alva Johnsson VIP
Ibland behöver själen tankas.

2013-05-13

  Magica VIP
Ja ibland känner man så men det blev ju lite nedskrivet iallafall :)
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin