Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sense flying strong!

It pains me to see

The fact that you are facing the other way

Out of my warm bubble of love

The sense flying strong

Tears are the driving force




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 102 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-13 05:40



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
känslofull
fin

2013-05-13

  agneta pichler
Gud så fin..

om längtan och smärta
så vacker
2013-05-13

  Angel of love
Känslofullt och vackert både bild och text!
2013-05-13

  Rozsi.kovacs

wow bravo
2013-05-13

  Alva Johnsson VIP
En bild och några ord!
Den där ballongen i sej
är stoff till en dikt.
2013-05-13

  Rise Little One
Lovely picture and wonderful thoughts.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin