Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett bad med mig!

Kom ta ett bad med mig

Låt oss känna det nära sensuella

Berör oss hett i ett svalkande bubblande bad




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-13 05:43



Bookmark and Share


  Federico Romano
Kvinnorna berörs & badkaret är aldrig för litet eller för stort..
2013-05-13

  HelenaW
Underbart att bada..
2013-05-13

  agneta pichler
bubbligt.. trångt..
nära..

kan bli för hett.. *ler*
2013-05-13

  Angel of love
Underbar känsla av närhet!
2013-05-13

  Rise Little One
Ibland behöver man koppla av , antingen själv eller med den man älskar ;)
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin