Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig

Har längtat sedan sist,
efter att få vara ledig.
Lägga upp fötterna på fotpallen, läsa en skvätt, kanske skriva en smula

men ack vad jag bedrog mig,
Ungarna hade vräkt tvättkorgen full, den var nästan tom igår!
Så jag har tvättat,
tvättat,
tvätt

och varit på Parken Zoo, med minstingen.
Något måste jag ju hitta på med honom, när hans förskola är stängd.

Vika tvätten får ungarna göra själva, det ids jag inte.




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t