Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöpt i samma form!

Finns dom som tycker att jag är hänsynslös


Finns dom som tycker att jag förtjänar allt jäkelskap


Finns dom som tycker att jag ska lida


Sen finns det dom som Älskar mig…. <3


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-13 15:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Ta vara på dom som älskar dig
2013-05-13

  Sofhia Wirström
det gäller att välja de
människor som får en
att må bra
att känna sig älskad
behövd
känna harmoni med
2013-05-13

  Maj-Lis VIP
Gläds åt dem som älskar dej
2013-05-13

  Angel of love
Och då gäller det att välja rätt människor att umgås med!
2013-05-13

    Birgersdotter VIP
Viktigast bli älskad av dem du älskar och som älskar dig
2013-05-13

  Rise Little One
Lyssna bara på ditt hjärta ...
2013-05-13

  Undine
Det är det viktigatse att de finns de som älskar en, sen kan det andra kvitta.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin