Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanserade känslor!

En studie i nyanserade känslor


allt avslöjas stundom in i minsta detalj


 


Ögon som följer varje steg


exponerar min nakenhet


 


Oj då gör han rätt eller gör han fel?


 


Om jag ska vara grovt ärlig


så skiter jag i det fullständigt, fanimej  ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-13 15:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra, det gör du rätt i
2013-05-13

  Tess74
Suveränt. Lämnar mig skrattande
2013-05-13

  Sofhia Wirström
rolig bild
gå sin egen väg
är en bra egenskap
2013-05-13

  Destino
Härlig bild! Texten också
2013-05-13

  Chawa VIP
Det är rätt! Man ska våga gå sin egen väg! :)
2013-05-13

  Angel of love
Och det gör du helt rätt i!
2013-05-13

    ej medlem längre
kulig!
2013-05-13

  Rise Little One
Känslor kommer, känslor går men Lars kvarstår ;)
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin