Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 17 juni, har jag semester och jag börjar den 26 augusti http://maryscafe.se/marys/


Om 35 dagar - mentalförberedelse

så har jag semester
inte livslång med sommarledigt
har jobbat, för mycket
säger chefen,

så då är det dags att vara ledig.

Utav dessa 35 dagar är det flera lördagar och söndagar
då jag kanske inte jobbar,
det beror sig på hur mycket extrajobb det blir

Första veckan tänkte jag inleda med
Sovmorgon, varje dag

Det ska bli riktigt gott, en mjukstart på semestern
Förbereda midsommar - tar lång tid - flera timmar i köket
Äta gott
Fira midsommar
Ha kul!

SLAPPA

att sola - bada
bygga sandslott
äta pastasallad
lära minstingen att simma


KOPPLA AV

läsa
sova
cykla
promenera
fnula i köket

VILA

Plocka jordgubbar
Åka på majssafari
Besöka Marys café
Åka till Göteborg


Frågan är vad barnen säger om planen?





Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-13 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t