Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte att vila!

 


Lätt att bli matt


måsterna så många


 


Man kan lätt slå bakut


allt är i en ständig process


 


Hela världen andas


glöm inte att vila!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 226 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-13 15:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kloka ord. Blev rädd för
varningen, men den
gällde ju inte fildelning!
2013-05-14

  karenina VIP
klok och eftertänksam text, bra påminnelse till många
2013-05-14

  anits VIP
Så sant, mycket klokt skaldat
2013-05-13

  Tess74
Vila är ett måste för återhämtning och ny kraft
2013-05-13

  Sofhia Wirström
tack för påminnelsen
vila måste vi göra
för att återhämta oss
samla kraft
2013-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det är sant...vi får inte glömma att vila...
2013-05-13

  Anya VIP
Bra påminnelse. Tack! Kloka ord.
2013-05-13

  Angel of love
Just ja, tack för påminnelsen :)
2013-05-13

    Birgersdotter VIP
kul
2013-05-13

  Rise Little One
Precis det jag behöver just nu mitt i allt rus ;)
2013-05-13

  Undine
Så sant!!!!
2013-05-13

  Federico Romano
Har du Danone naturell?
2013-05-13

  agneta pichler
ett leende
du ger mig..

tack..
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin