Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står i full blom!

Jag står i full blom stark och tydlig utan kläder


du kommer varsamt och förenar dig i vår nakenhet


 


Delar värmen gott, smeker oss vackert


himlen är nära den väntar oss ömt och smeker oss varmt


 


Kysser varenda vrå av din nakna hud


 


Pumpar in min kärlek tills vi svettigt ler


sen vill vi ha mer …….


 


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-13 15:46



Bookmark and Share


  Tess74
vackert om det vackraste som finns
2013-05-13

  Sofhia Wirström
sensuellt vackert
erotik

2013-05-13

  Carina Bendix
Stark erotik!
2013-05-13

  Angel of love
Hett och erotiskt skönt.
2013-05-13

    ej medlem längre
Sensuellt!
2013-05-13

    ej medlem längre
Vacker erotik.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin