Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

 

I

 

Du är någon jag känt

Eller kommer att känna

En röst som liknar min egen.

 

Minns du kärlek som saknade

namn?Minns du hur vi

ropade i drömmen:

 

- Jag kommer.  Jag är snart

i mitt okända hemland

 

II.

 

När vi levde på en bakgård

ritade vi världen på marken.

 

När dörrarna öppnats

låser vi in oss i kärlek

 

Mitt emot mig  är du

redan långt borta

 

På avstånd är vi nära

som himlen och havet

 

.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-13 16:36



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Stort, rymligt. En vistelseort.
2013-05-22

  Brachmin
Håller med föregående talare, det var bra!!
2013-05-14

  surface to air
"På avstånd är vi nära

som himlen och havet"

Väldigt vackert!

2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin