Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsteckning


Det finns köksexplosioner
och det finns köksexplosioner
Mjöl på näsan och hela köket stormar
För en katastrofdisk till en fallen tröttmamma
uppvägs av en tolvårings stolthet
och en Jamie Oliver tomatsoppa
god intill sista droppen





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-13 18:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skaldat!
2013-05-15

  Stefan Albrektsson
Så mycket stort det finns i det till synes lilla och vardagliga. Sinnligt skrivet och du målar verkligen köksexplosionerna tydligt i väldigt få ord.
2013-05-14

    ej medlem längre
!
2013-05-13

  agneta pichler
tomat soppa
Gud vad gott

- ja 12åringar är
Härliga i köket.. hehe
2013-05-13

  catharina.jerbo VIP
:-) tolvåringar håller stilen!
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP